Acasă / Filtrul de cabină: de ce trebuie schimbat?

Filtrul de cabină: de ce trebuie schimbat?

Pentru ce este un filtru de cabină și de ce ar trebui să fie schimbat în mod regulat, precum și alte filtrele? Filtrul de cabină purifică aerul din interiorul vehiculului, care este respirat de pasageri și șofer.

5 fapte despre filtrele de cabină:

Fapt 1 - Aerul poluat amenință sănătatea și viața.
Conform cifrelor oficiale ale Agenției Europene de Mediu:
 - din cauza aerului poluat doar în Europa, peste 460.000 de persoane mor prematur în fiecare an;
 - problema aerului poluat excesiv afectează 80% din locuitorii tuturor zonelor urbane ale Europei.

Fapt 2 - Aspectul filtrului folosit este impresionant.
Dacă nu sunteți sigur de efectul filtrării contaminanților, atunci merită să vă uitați la filtrul de cabină al mașinii dvs. după 10.000 km. kilometraj.


Fapt 3 - Filtrul de cabină afectează confortul și siguranța la mers.
Dacă circulați în jurul orașului cu blocaje de trafic toată ziua, atunci veți simți mai repede oboseală, iritare a ochilor și dorința de a strănuta.

Fapt 4 - Un filtru poate proteja mai mult decât de la praf.
Vă putem oferi o gamă foarte largă de filtre de cabină pulverizate cu carbon. Filtrele de carbon pe suprafața materialului au un strat de cărbune activ, care este capabil să absoarbă gazele dăunătoare prezente în aer, precum și să neutralizeze mirosurile neplăcute.Faptul 5 - Filtrele de cabină pot proteja împotriva bacteriilor și alergenilor.
Înlocuirea a filtrului de cabină la timp nepotrivit duce la acumularea de murdărie, care este un mediu favorabil dezvoltării ciupercilor, mucegaiului și a altor bacterii patogene care se răspândesc rapid prin canalele sistemului de aer condiționat și ventilație. Astfel, filtrul se poate transforma dintr-un purificator de aer într-un agent de răspândire a organismelor patogene. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că spălarea, clătirea și aspirarea nu pot restabili proprietățile de filtrare ale materialelor uzate.

Materiale furnizate de www.filtron.eu