Acasă / Lichide hidraulice

Lichide hidraulice

Linia de produse Shell Tellus este concepută pentru a răspunde provocărilor unei game largi de echipamente hidraulice și a ansamblurilor și unităților sale și vă permite să selectați produsul care se potrivește cel mai bine domeniului aplicației și nevoilor clienților.

SHELL TELLUS V PENTRU TEHNOLOGIA MOBILĂ este un fluid hidraulic cu aprobare HLVP. Shell Tellus V sunt uleiuri de înaltă performanță pentru sisteme hidraulice mobile cu vâscozitate stabilă pe o gamă largă de temperaturi și sub solicitări mecanice severe. Recomandat pentru utilizare la temperaturi scăzute sau când temperatura aerului variază pe o gamă largă.
SHELL TELLUS M PENTRU ECHIPAMENTE STAȚIONARE - fluid hidraulic cu aprobare HLP. Compoziția aditivă brevetată conferă bazei minerale profund purificate o stabilitate suplimentară ridicată oxidativă, termică și hidrolitică, garantează o excelentă filtrabilitate, precum și proprietăți anti-uzură și de protecție.
Fluidele Shell Tellus au o bună stabilitate în prezența umidității pentru a asigura o durată lungă de viață și pentru a reduce riscul de coroziune și rugină, în special în condiții de umezeală.