Acasă / Autoservice și Magazin / Schimb de ulei în cutiile de viteze automate

Schimb de ulei în cutiile de viteze automate

Utilajul Kroon-Oil PowerFlush efectuează spălarea și curățarea transmisiilor automate, precum și înlocuirea completă a fluidului (ATF) în transmisiile automate. Kroon-Oil PowerFlush este conectat cu un adaptor special la circuitul de răcire a transmisiei automate. Vechiul ATF este pompat prin întregul sistem, inclusiv convertorul de cuplu, în timp ce motorul funcționează, împreună cu puternicul agent de curățare Kroon-Oil PowerFlush for AT *. Sistemul de transmisie automată este spălat de ulei vechi, așchii de metal și depozite. După spălare, circuitul hidraulic al transmisiei automate este complet golit. Cantitatea exactă de ATF proaspăt pentru transmisie automată este apoi pompată în sistem printr-un rezervor special.

Beneficii:
1. Curățarea eficientă a întregului sistem de transmisie automată;
2. Lubrifierea mai bună și uzura redusă prin utilizarea unui nou ATF pentru transmisii automate;
3. Îmbunătățirea schimbării vitezelor și reducerea consumul de combustibil prin eliminarea alunecării excesive.

Spălarea și curățarea transmisiei automate cu PowerFlush este potrivită pentru toate tipurile de transmisii automate, inclusiv transmisii automate cu ambreiaj variabil continuu și dublu. Clătirea automată elimină problemele de murdărire a ambreiajului și este o măsură de prevenire inteligentă chiar și atunci când nu există defecțiuni. În majoritatea cazurilor, după spălare, transmisia automată va schimba vitezele ca una nouă.

* Kroon-Oil PowerFlush for AT este un detergent profesional pentru curățarea sigură și eficientă a transmisiei automate. Formulă concentrată cu ingrediente de înaltă tehnologie. Îndepărtează eficient depunerile de vopsea, murdăria și alte substanțe de la convertorul de cuplu, supapele de control și alte elemente ale transmisiei automate. Kroon-Oil PowerFlush for AT trebuie utilizat numai în combinație cu utilajul Kroon-Oil PowerFlush®.
 
Înapoi