Онлайн заявка на подключение
ФИО
Улица
Дом
Телефон
E-mail
- обязательные поля
Secţia angro Magazin/Service Auto Spălătoria Auto
+373 (22) 27 97 97   +373 (22) 27 98 00 +373 (22) 79 13 15
mob:  0 600 29 000 mob:  0 692 72 622 mob:  0 699 07 575

Formular feedback

Triumf-Unitried

IntrareÎnregistrareVezi cosul: 0

Spălarea automobilului Dumneavoastra la staţia noastră se va deosebi prin calitatea garantată a serviciilor furnizate în conformitate cu toate cerinţele şi standardele.

Specialiştii noştri indeplinesc munca sa calitativ, folosind tehnologii avansate în spalatoria auto, utilizînd materiale şi echipamente speciale de braduri cu renume mondial, ce asigură caroseriei, portbagajului, salonului şi altor părţi a automobilului o curăţenie perfectă.

Noi folosim tehnologia de spălare auto fără atingere directă. Această tehnologie presupune curăţare cu lipsa de contact mecanic la toate etapele, de la spălare, utilizînd aparatul de spălat cu presiune, pînă la uscare. Pentru uscarea automobilului noi aplicăm ceară lichidă, astfel că la etapa de uscare contactul cu stratul de lac al automobilului este minim. În plus, ceruirea acordă luciu automobilului Dumneavoastra şi protejază vopseaua.

Administratorii complexului nostru vor ajuta fiecare client în alegerea unui set optim de servicii care este necesar automobilului lui.

La spălătoria noastră vă propunem câteva seturi de servicii complex, care combină multiple tipuri de servicii individuale de spălare auto, preţul la serviciul complex fiind mai atractiv decât costul total al fiecărui serviciu în parte. Unul din cele mai populare, serviciul „Complex” include: spălarea caroseriei, curăţarea cabinei, prelucrarea cu soluţii speciale a părţilor de plastic şi sticlă.

5 motive pentru a încredința nouă automobilul Dumneavoastră:

- Noi garantăm siguranţa şi securitatea vehiculului Dvs;
- Noi propunem service auto integrat, cu o notă personală acordată fiecărui client;
- Noi folosim doar cele mai bune produse cosmetice auto;
- Forma de plată pentru servicii - numerar şi transfer, încheierea contractelor, eliberarea facturilor fiscale. 
- Preţuri atractive, permiţându-vă să folosiţi serviciile noastre ori de câte ori este necesar, în dependenţă de condiţiile meteorologice.

Automobilului Dumneavoastră şi Dumneavoastră personal o să vă placă la noi!

Lista de preţuri

 

2012 Triumf-Unitried SRL
  Toate drepturile sunt rezervate
Chişinau, Moldova 2025, str. Arborilor, 9/2 (Dacia viadukt)
  schema de trecere